Denna sommar har jag jobbat som arbetsledare på Metrolits ombyggnation av Klastorpsskolan på Kungsholmen. På detta bygge ska huset med gymnastiksal, matsal och kök totalrenoveras pga. fuktskador i stora delar av byggnaden.

Under min period på bygget har jag varit med redan från start och tillsammans med platschefen fått ansvara över etablering, markarbeten och rivningsarbeten. Det har blivit många möten, mail och telefonsamtal för att kunna lösa problem jag inte alls trodde skulle uppstå.

Min sommarjobbsperiod hos Metrolit har varit fartfylld men otroligt givande och rolig. Jag har lärt mig mycket, men framförallt blivit bättre på att hantera stressade situationer och ta för mig mer. Det känns verkligen som att detta kommer hjälpa mig mycket i min framtida karriär.

Tack Metrolit!

Olle Flensburg
Studerar Byggteknik och design på KTH