TJÄNSTER

Vi renoverar, bygger om och bygger till

Vi har specialkompetens inom ROT-sektorn (Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad) och genomför total- och utförandeentreprenader. Varsamt renoverar vi känsliga miljöer och har god erfarenhet av K-märkta byggnader. Vi har en mycket stor erfarenhet av stambyten och totalrenoveringar av bostäder. Vår kunnighet inom förädling av kontorslokaler, hotell och butiker har gett och ger oss många olika uppdrag. Vi har även lång erfarenhet av om- och tillbyggnation av vårdbyggnader och skolor.

Byggservice tar snabbt hand om mindre projekt  

För byggservice har vi en egen organisation. Korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet kännetecknar Metrolits Byggservice. I vår egen verkstad förbereder vi våra arbeten och våra servicebilar är utrustade för akut hantering av fel. Många av våra uppdrag är baserade på ramavtal med våra kunder. Ramavtal förenklar och innebär snabb och smidig hjälp. 

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss!

Michael Johansson Arbetschef
Profilprojekt (butik, restaurang, hotell, kontor) 070-626 97 29
Alf Björk Arbetschef
Bostäder 070-532 43 41
Jonas Carlsson Arbetschef
Samhällsfastigheter 070-370 28 45
Henrik Nilsson – VD Metrolit Service AB
Byggservice 070-695 91 45

VÅRA KUNDER

Våra kunder är välkända privata och offentliga aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och Mälardalen. Några av dem presenterar vi här nedan.

HÖR AV DIG!

Vill du veta mer om oss, våra projekt och hur vi kan hjälpa dig höja värdet på din fastighet?
Hör av dig, så kontaktar vi dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.