Entreprenad

Inom Entreprenad har vi under mer än 20 år arbetat med fastigheter och bostäder med stor bredd. Våra kunder är framför allt offentliga och privata fastighetsägare, som bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Verksamheten består av ROT Bostad, specialfastigheter, samhällsfastigheter (skolor, sjukhus, m m) och city & kultur (hotell, större affärslokaler, butiker och K-märkta fastigheter).

Vi har lång historik inom större renoveringar och stambyten. Inte sällan i fastigheter som sätter oss på prov med komplex arkitektur och kvarboende hyresgäster. För stambyten med kvarboende har vi utvecklat specialanpassade processer. Allt för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt, både för de kvarboende och för oss.

Förutom stambyten, är vi specialister på lokalanpassningar, totalrenoveringar och mindre tillbyggnader i befintliga lokaler. Gedigen kunskap och erfarenhet är vår styrka, liksom att vi levererar projekt av god kvalitet i rätt tid och till rätt pris. De som samarbetat med oss pratar om Metrolit-andan som går som en röd tråd genom varje projekt – högt i tak, gott ledarskap, stort engagemang och hög kompetens.

Vi kan sedan våren 2022 även erbjuda våra kunder nyproduktion via vårt systerbolag Bygg R1 AB, som är en del av vår koncern. Bygg R1 har sedan starten 2002 arbetat med ROT och nyproduktion av bostäder och andra fastigheter.

Affärsområdeschef

Alf Björk
Skicka e-post

Ett urval av våra kunder