LEVERANTÖRER

VI GÖR DET TILLSAMMANS!

Etik och hållbarhet är grunden i ett framgångsrikt samarbete

Vi på Metrolit vill samarbeta med skickliga leverantörer och underentreprenörer i våra utmanande byggprojekt. Våra leverantörer är en viktig del i vår verksamhet. Med ett bra samarbete och regelbunden dialog med gemensamma insatser kan vi leverera kvalitet till våra kunder. Därför är det grundläggande att vår policy och våra värderingar är gemensamma och efterföljs.

Vi har samma krav på våra leverantörer som på oss själva, där våra affärsetiska krav utgör riktlinjerna för vårt arbetssätt. Det är av största vikt för oss att kunna stå för arbetet, oavsett vem som utför det. Det är därför vi vill att du som leverantör är medveten om våra krav, för att vi ska kunna ge vår kund den kvalitet som utmärker Metrolit.

Metrolit Byggnads AB engagerar sig och driver fortlöpande arbete för att främja ett seriöst företagande, motverka svartarbete och verka för en sund konkurrens. För dig som vill bli godkänd underentreprenör åt Metrolit Byggnads AB är det viktigt att ta del av de villkor och riktlinjer som Metrolit ställer på samtliga leverantörer. Om du uppfyller våra högt ställda krav och villkor vill vi att du fyller i och godkänner dokumenten som du kommer åt genom att klicka på den röda knappen nedan.

Har du frågor?

Kontakta oss!

Inköp  –  Metrolit 08-572 344 00

Dokument för Leverantörer till Metrolit Byggnads AB
Dokument för leverantörer till Metrolit Service AB

HÖR AV DIG!

Vill du veta mer om oss, våra projekt och hur vi kan hjälpa dig höja värdet på din fastighet?
Hör av dig, så kontaktar vi dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.