LEDIGA TJÄNSTER2018-09-16T17:09:58+00:00

LEDIGA TJÄNSTER

Söker du nytt jobb? Vi har lediga tjänster!

Det går bra för Metrolit. Stor efterfrågan på våra byggtjänster gör att vi nu söker fler duktiga medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund, med möjlighet till stort eget ansvar och blir en del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Se våra lediga tjänster nedan.

Platschef

Som Platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver, det vill säga du planerar, realiserar och slutför projekten på utsatt tid. Vidare ansvarar du för att den löpande produktionen genomförs med lönsamhet, god kvalitet och med en nöjd slutkund. Projekten varierar i storlek (20-300 MSEK) och exempel på arbeten är om- och tillbyggnationer av bostäder, skolor, lokaler, hotell, kulturminnesmärkta byggnader och arkitekturkomplexa profilprojekt. Du kommer även att arbeta med anbud, projekt- och ekonomistyrning. Du har ett kommunikationsansvar och ska aktivt förmedla och förankra viktig företagsinformation till dina team. I din roll samarbetar du med både beställare, intern personal och underentreprenörer.  Du rapporterar direkt till Arbetschef och i ditt stödteam ingår arbetsledare, entreprenadingenjörer, kalkylatorer och inköpare.

Din profil
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har adekvat utbildning och en bred erfarenhet från byggbranschen. Högskoleexamen inom byggteknik, samhällsbyggnad eller motsvarande är meriterande men inget krav. Du är van att arbeta i projektform och har flera års erfarenhet som platschef eller roller med liknande (eller likvärdiga) arbetsuppgifter och ansvar. Ditt engagemang, entreprenörsanda och ditt goda ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners. Hos oss har du möjlighet att vidareutveckla din talang och erbjuds därför kontinuerlig utbildning. Som person är du hängiven och strukturerad med förmåga att planera din och andras tid.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Det här är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer?
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) märkt med aktuell tjänst, eller eventuella frågor till rekrytering@metrolit.se. Vi träffar och utvärderar kandidater löpande, så vänta inte. Sök nu!

Välkommen med din ansökan!

Entreprenadingenjör

Som entreprenadingenjör hos oss på Metrolit kommer du att arbeta med väldigt varierande och utmanande arbetsuppgifter. Denna tjänst täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering.

Du sitter mestadels ute i produktion och har ett nära samarbete med platschef och arbetschef. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektens framgång och du kommer vara delaktig från start till färdigställande av projekt.

Vidare kommer du att delta vid byggmöten och fungera som ett stöd till organisationen i sin helhet.

Din profil

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning och intresse för siffror. Troligtvis arbetar du idag som entreprenadingenjör, inköpare eller kalkylator och har gjort så ett par år. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att arbeta ute i projekt och har du arbetat med projektering är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av ROT-projekt och tycker att det är kul är du den vi söker!

Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du tydlig, kommunikativ, duktig på att planera och en slipad administratör. Noggrannhet värdesätts högt och då du kommer att vara spindeln i nätet är det viktigt att du är socialt kompetent.

Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Arbetet kräver att du är en mycket god datoranvändare och meriterande om du arbetat i kalkylprogrammet Bidcon tidigare.

Krav är att tala och skriva svenska flytande och mycket goda kunskaper i engelska.

Vad erbjuder vi

Metrolit kan erbjuda ett omväxlande, utmanande arbete med stor frihet och eget ansvar. Vi arbetar med väldigt spännande kunder och hos oss får du möjlighet att arbeta med olika sorters projekt som innefattas av bostäder, skolor, lokaler, arkitekturkomplexa profilprojekt med mera.

Vi besitter väldigt stor kunskap inom ROT- sektorn och hos oss får du möjlighet att ta del av den och lära dig av de bästa i branschen.

Bolagets värdegrund är gemensam för alla medarbetare och ger oss en stabil plattform att bygga bolaget på. Vidare hjälper den vår personal att fatta dagliga beslut som ligger i linje med våra mål, vision och mission.

Vår värdegrund i korthet:

– Kundnytta och förståelse för kundens affär är centralt i vårt arbete
– Ansvar, engagemang och ärlighet ska prägla allt vi gör
– Bolaget ska styras efter affärsmässiga, hållbara och långsiktiga principer
– Utveckling och omtanke om vår personal har absolut främsta prioritet
– Ledarskapet i bolaget tar sin utgångspunkt i tron på individens utveckling
– Vi förbättrar och utvecklar ständigt vår verksamhet

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) märkt med aktuell tjänst, eller eventuella frågor till rekrytering@metrolit.se. Vi träffar och utvärderar kandidater löpande, så vänta inte. Sök nu!

Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba hos oss men hittar inga lediga tjänster som passar dig?
Skicka ditt CV och personligt brev (som pdf-filer) ändå så håller vi kontakten för kommande tjänster.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.